Monday, December 31, 2012

2 Disable the SELinux at GRUB

While play around the SELinux setting , I got the Kernel panic during the system booting.

The error message shows as screenshot below.

image

In order to by pass the selinux setting and log in to the OS, I have to edit the Kernel parameter to disable the SELinux temporary. 

selinux=0

image

After this, the kernel will disable the selinux and continue to boot to the normal startup.

2 comments: 1. -Sao? Nói cho rõ ràng một chút. - Vương Lâm thu hồi ánh mắt, hắn bình thản nói.

  -Thương Thức là cửa hàng lớn nhất trong Minh Tư thành. Nghe nói sau khi được sự ủng hộ của thất cấp Tu Chân Quốc, thì có rất nhiều cửa hàng của nó mọc lên trên Giao Dịch Tinh.

  -Hễ là người đến cửa hàng mua bán hay đổi chác đều được bảo vệ cho đến khi đi ra ngoài tinh cầu trăm vạn dặm. Nếu như người nào có yêu cầu sẽ được đưa trở về tinh cầu sở tại! - Lý Đan Nam lập tức nói. Vương Lâm sau khi nghe xong thì gật đầu nói:

  -Dẫn đường!
  dong tam mu lậu cho thuê nhà trọ cho thuê nhà trọ nhạc sàn cực mạnh tư vấn pháp luật qua điện thoại công ty luật ở hà nội số điện thoại tư vấn pháp luật dịch vụ thành lập doanh nghiệp
  Lý Đan Nam cảm thấy hưng phấn trong lòng. Hắn ở Minh Tư thành rất nhiều năm mà chỉ đi qua thành bắc có hai lần, hơn nữa cũng chẳng thể đi vào cửa hàng mà chỉ dám đứng quanh quẩn ở bên ngoài mà thôi. Chỗ đó chỉ có những tu sĩ đại thần thông mới dám bước vào. Người nào không có nhiều tiền đi vào cũng chẳng mua được bất kỳ cái gì.

  Dưới sự dẫn đường của Lý Đan Nam, hai người bay nhanh đến thành bắc. Vương Lâm

  ReplyDelete
 2. SKARTEC Digital Marketing Academy is an institute dedicated to meet the integrated marketing needs of the industry. Our Digital Marketing Course in Chennai is ideal for those, who wish to manage a successful and sustainable digital marketing strategy.

  This digital marketing certification explores all the core digital marketing and management concepts, techniques and disciplines from planning, implementation and measurement to success and failure factors. Enrolling in this marketing course will prepare you to join an exclusive community of highly-recognized digital marketing experts.

  Digital Marketing Course in Chennai
  Digital Marketing Training in Chennai
  Online Digital Marketing Training
  SEO Training in Chennai
  Digital Marketing Course
  Digital Marketing Training
  Digital Marketing Courses

  ReplyDelete

 

SQL Panda Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates